Bäst I Test Säsong 2

Bäst i Test säsong 2 fortsätter att underhålla med kluriga och skrattframkallande utmaningar för deltagarna.

Programmets Format och Ursprung

Bäst i Test är ett populärt svenskt humorprogram som först sändes på SVT och senare flyttade till TV4. Det är baserat på den brittiska förlagan Taskmaster, och har som upplägg att deltagarna, en fast panel samt en känd gäst, tävlar mot varandra genom att utföra diverse udda och kreativa utmaningar.

Programmet har uppnått stor framgång och vunnit Kristallen för årets program 2019 och årets underhållningsprogram 2020.

Bäst i Test Säsong 2 – En Humoristisk Utmaning

 • Fast Panel
  • Baba Lybeck
  • David Sundin
  • Kristian Luuk
 • Kända Gäster
  • Gäst 1
  • Gäst 2
  • Gäst 3
 • Utmaningar
  • Kreativa
  • Udda
År Utmärkelse Kategori
2019 Kristallen Årets program
2020 Kristallen Årets underhållningsprogram

Den Fast Panelen och Gästerna

Under säsong 2 bestod den fasta panelen av Ola Forssmed, Marika Carlsson, Erik Ekstrand och Ellen Bergström. De fick sällskap av en rad kända gäster, inklusive Claes Malmberg, Clara Henry och Thomas Petersson. Denna blandning av komiska talanger bidrog till säsongens underhållningsvärde och dynamik.

Säsongens Höjdpunkter

Säsong 2, som sändes 2018, bjöd på många minnesvärda ögonblick. Ett av de mest spännande var i avsnitt 4 där Ellen och Erik hamnade på delad första plats, vilket ledde till ett avgörande ’tie-break’ där Ellen tog hem vinsten. En liknande situation uppstod i avsnitt 6 mellan Erik och Nisse Hallberg, där Erik gick segrande ur striden.

Poängställning och Tävlingsmoment

Varje avsnitt av Bäst i Test är en tävling i sig, där deltagarna samlar poäng baserat på hur väl de klarar av utmaningarna. Poängställningen uppdateras löpande och färgkodningen i tabellen visar vem som har högst respektive lägst poäng per avsnitt. Detta skapar en spännande och oförutsägbar tävling där allt kan hända.
Liknande artikel Bäst I Test Säsong 5.

Programmets Mottagande och Popularitet

Bäst i Test har blivit en av Sveriges mest älskade underhållningsprogram. Dess förmåga att kombinera humor, tävling och kreativitet har lockat en bred publik. Dessutom har programmets framgångar vid Kristallengalan cementerat dess ställning som en central del av den svenska TV-underhållningen.
Läs även artikeln Outlander Säsong 7 Netflix.

Den Totala Poängställningen

Efter en hel säsong av skratt, tävling och kreativa prestationer sammanställs den totala poängställningen som avgör säsongens vinnare. Detta ögonblick är höjdpunkten för både deltagare och tittare, och det är ofta föremål för mycket spänning och spekulationer fram till den sista avslöjande poängräkningen.
Bäst i Test säsong 2 fortsätter att underhålla med kluriga och roliga utmaningar som får både deltagare och tittare att skratta.

Återkommande Deltagare och Nya Ansikten

En av de intressanta aspekterna med Bäst i Test är återkomsten av tidigare deltagare. Kristina ”Keyyo” Petrushina har exempelvis medverkat i tre säsonger i rad, vilket är rekord. Samtidigt introduceras nya ansikten varje säsong, vilket bidrar till en fräsch dynamik och nya interaktioner mellan deltagarna.

Programmets Framtid och Utveckling

Med dess övergång från SVT till TV4, ser Bäst i Test ut att fortsätta utvecklas och underhålla svenska tittare. Förändringar i formatet och nya kreativa utmaningar kommer sannolikt att hålla programmet fräscht och relevant. Fans kan se fram emot fler säsonger av skratt, tävling och oförutsägbara ögonblick.

Eva-Marie Sundberg
Senaste inläggen av Eva-Marie Sundberg (se alla)