Bäst i Test Säsong 4 – En Humoristisk Utmaning

Bäst i test är ett svenskt humoristiskt tävlingsprogram som har blivit en favorit bland tittarna sedan dess premiär den 10 mars 2017. Programmet, som är baserat på den brittiska förlagan Taskmaster, har underhållit svenska folket med sin unika blandning av komik och tävling.

Under ledning av Babben Larsson och David Sundin, ser vi en fast panel och en känd gäst som tar sig an de mest skruvade och oväntade utmaningarna.Efter att ha sänts på Sveriges Television fram till våren 2023, tog TV4 över stafettpinnen och fortsatte sända programmet från den 12 januari 2024.

 • Programledare
  • Babben Larsson
  • David Sundin
 • Format
  • Baserat på brittiska Taskmaster
 • Sändningshistorik
  • Premiär på SVT: 10 mars 2017
  • Övergång till TV4: 12 januari 2024
År Kanal Programledare
2017-2023 SVT Babben Larsson & David Sundin
2024- TV4 Babben Larsson & David Sundin

Bäst i Test Säsong 4 – Panel och Gäster

Säsong 4 av Bäst i Test bjöd på en stjärnspäckad panel bestående av Anders ”Ankan” Johansson, Carin da Silva, Kristoffer Appelquist och Kristina ”Keyyo” Petrushina. Gästerna som deltog var en blandning av komiker och kändisar, inklusive Johan Glans, Josefin Johansson, och Henrik Dorsin. Säsongen sändes under 2020 och bjöd på många minnesvärda ögonblick.

Utmärkelser och Mottagande

Programmet har vunnit flera Kristallen för Årets Program och Årets Underhållningsprogram, vilket bevisar dess popularitet och uppskattning bland svenska tittare. Bäst i Test har inte bara fått erkännande för sitt underhållningsvärde utan också för sitt unika koncept som kombinerar humor med tävlingsmoment.

Memorabla Ögonblick från Säsong 4

Under säsong 4 uppstod ett särskilt minnesvärt ögonblick i avsnitt 9, där Carin da Silva, ”Ankan” Johansson och Kristoffer Appelquist alla slutade på delad första plats med 23 poäng var. Istället för att lösa detta med ett ’tie-break’, korades alla tre till avsnittets vinnare, ett unikt ögonblick i Bäst i Tests historia.

Poängställning och Tävlingsformat

Varje avsnitt av Bäst i Test avslutas med en poängställning som avgör vem som blir avsnittets segrare. Poängen visas i en färgkodad tabell där de högsta och lägsta poängen per avsnitt markeras. Detta format håller spänningen vid liv och skapar en rolig tävlingsanda bland deltagarna.
Bäst i Test säsong 4 bjuder på skrattframkallande utmaningar där deltagarnas kreativitet och snabbtänkthet sätts på prov i SVT:s humoristiska tävlingsprogram.

Återkommande Deltagare och Gäster

Kristina ”Keyyo” Petrushina gjorde historia i säsong 4 genom att delta för tredje säsongen i rad, vilket är rekord för flest antal säsonger i rad och för att ha medverkat i flest avsnitt (15 stycken). Detta visar hur Bäst i Test inte bara är en plattform för underhållning utan också en möjlighet för deltagarna att bli älskade återkommande karaktärer.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Tyst Vittne Säsong 25.

Ändringar och Ersättningar

Ibland sker oförutsedda ändringar i Bäst i Test, som när Carolina Gynning ursprungligen skulle ha deltagit i säsong 4 men senare ersattes av Lina Hedlund. Dessa ändringar kan tillföra nya dynamiker och överraskande element till programmet, vilket håller det fräscht och oförutsägbart.

Avslutande Tankar om Säsong 4

Bäst i Test säsong 4 var en säsong fylld med skratt, överraskningar och oförglömliga tävlingsmoment. Med dess blandning av kända ansikten och nya utmaningar fortsätter programmet att vara en älskad del av svensk underhållning. Fansen kan se fram emot framtida säsonger där nya deltagare och uppgifter kommer att föra traditionen vidare.
Liknande artikel Leif Och Billy Säsong 7.