Bäst I Test Säsong 3

Bäst i Test säsong 3 bjuder på skrattframkallande utmaningar där nya deltagare tävlar om att vara mest kreativa.

Programmets Koncept och Framgångar

Bäst i Test är ett svenskt humoristiskt tävlingsprogram som har blivit en återkommande favorit bland TV-tittare. Med Babben Larsson och David Sundin som programledare, har programmet levererat skratt och underhållning sedan premiären den 10 mars 2017.

Baserat på den brittiska förlagan Taskmaster, utmanar programmet deltagarna att utföra udda utmaningar på kreativa och effektiva sätt.

Programmet har uppnått stor framgång och vann Kristallen 2019 som årets program och 2020 som årets underhållningsprogram.

Bäst i Test Säsong 3 – En Humoristisk Utmaning

 • Koncept
  • Humoristisk tävling baserad på brittiska Taskmaster
  • Programledare: Babben Larsson och David Sundin
  • Premiärdatum: 10 mars 2017
 • Utmaningar
  • Deltagarna utför udda och kreativa uppgifter
  • Poäng ges baserat på effektivitet och kreativitet
 • Utmärkelser
  • Kristallen 2019: Årets program
  • Kristallen 2020: Årets underhållningsprogram
År Utmärkelse Kategori
2019 Kristallen Årets program
2020 Kristallen Årets underhållningsprogram

Den Fasta Panelen och Gästerna

Under säsong 3 bestod den fasta panelen av Claes Malmberg, Pia Johansson, Kodjo Akolor och Bianca Kronlöf. De fick sällskap av en rad kända gäster såsom Kalle Zackari Wahlström, Eva Röse, Parisa Amiri och Marko Lehtosalo. Denna dynamiska kombination av personligheter bidrog till den unika kemin och de oförutsägbara resultaten i programmet.

Sändningshistorik

Säsong 3 av Bäst i test sändes under 2017, och det blev snabbt en tittarfavorit. Programmet fortsatte att växa i popularitet och blev en fast punkt i många svenskars TV-tittande.

Poängställning och Tävlingsmoment

Varje avsnitt av Bäst i test bjuder på en unik poängställning där deltagarna kämpar för att samla poäng genom att utföra olika utmaningar. Färgerna i poängtabellen indikerar vilka som har fått högsta respektive lägsta poäng per avsnitt, vilket bidrar till spänningen och tävlingsandan i programmet.

Programmets Utveckling

Programmet har genomgått flera förändringar genom åren, inklusive byte av fasta panelmedlemmar och gäster. Detta har hållit programmet fräscht och gett tittarna nya ansikten att heja på. Varje säsong har sina egna minnesvärda ögonblick och utmaningar som stannar kvar hos publiken.

Den Totala Poängställningen

Efter avslutad säsong presenteras den totala poängställningen, vilket är ett avgörande ögonblick för både deltagare och tittare. Det är då man får se vem som har presterat bäst över tid och vem som koras till säsongens mästare. Denna sammanställning av poäng ger en överblick över deltagarnas insatser och är ett bevis på deras kreativitet och snabbtänkthet.
Bäst i Test säsong 3 bjuder på skrattframkallande utmaningar med nya deltagare som tävlar i kreativitet och snabbtänkthet.

Rekord och Minnesvärda Stunder

Kristina ”Keyyo” Petrushina har gjort avtryck i Bäst i test-historien genom att medverka för tredje säsongen i rad, vilket är ett rekord för flest antal säsonger i rad och för att ha medverkat i flest avsnitt. Sådana rekord och prestationer bidrar till programmets legendariska status och skapar stjärnor av dess deltagare.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Bäst I Test Säsong 2.

Avslutande Ord

Bäst i test säsong 3 fortsätter att vara en uppskattad del av svensk TV-historia, och dess mix av humor, tävling och oväntade utmaningar gör det till en underhållningsskatt. Med varje säsong som går, förväntar sig tittarna nya skratt, spännande tävlingar och oförglömliga TV-ögonblick.
Denna artikel är även relevant för ämnet Wahlgrens Värld Säsong 14.

Eva-Marie Sundberg
Senaste inläggen av Eva-Marie Sundberg (se alla)